Alkoss! A következő lépcső a Facebook csoportokhoz.

Ahogy zajlott:

A stratégiánk a következő volt: az érdeklődőknek a csoportba az első héten ingyenes belépést biztosítottunk, majd a próbaidőszak végén eldönthették, hogy vállalják -e a havi díj megtérítését és továbbra is a csoport tagjai szeretnének -e maradni.
Az egész kampány januárban kezdődött, mivel ebben az időszakban a fitness szolgáltatások virágkorukat élik. Ez ugyan jelentősen növelte a csoport teljesítményét, de alapvetően ekkorra volt időzítve a program indulása.
A kereslet túlszárnyalta az elvárásainkat. A hirdetési beállításaink igazi minőségi forgalmat generáltak, ami ugyanakkor szűrte is az érdeklődést, hogy elkerüljük a szükségtelen üzleti hívásokat és konzultációkat.

Az első őrült hét után 150 ember jelentkezett és csatlakozott a csoporthoz. A csoport alapkoncepciója egy privát közösség létrehozása volt. A közösségi oldalak lehetőséget adnak az ingyenes értékadásra, habár így nehéz személyes kapcsolódást kialakítani. A Facebook csoportok a bizonyítékai, mekkora erő rejlik abban, ha valaki egy közösség része lesz, és kapcsolódik másokhoz.
Egy közöségen belül sokkal fókuszáltabb figyelmet kapnak a felmerülő kérdések és problémák. Elsőkézből, szinte élőben érkezik a megoldás és a fejlődés. Ez egy olyan üzleti lehetőség, ami túlmutat egy tevékenységen.

Hogyan segített az AT4?

}

Időt és energiát spórolt

Hatékony ügyfélelérési út hirdetéssel

Költséghatékony ügyfélszerzés

Stratégia és digitális megjelenés fejlesztése